среда, 07 јун 2023

Сто година постојања Савеза

Галерија слика

У Савезу преовлађује концепција која се базира на развоју и афирмацији професије, стручног рада, индивидуалне и компанијске ефикасности.

Савез енергетичара представља јединствену платформу у којој се сучељавају сви делови енергетског сектора на једном месту са задатком формулисања заједничких циљева.

Главни задатак Савеза енергетичара је да ствара оптималне услове за развој енергетског сектора кроз објективизацију супростављених интереса у сектору и да позитивно утиче на њихово вишекритеријумско сагледавање. Савез формулише и остварује заједничке интересе свих чланова, са циљем стварања повољне атмосфере у енергетском сектору, која уз респектовање позитивних принципа води ка дугорочном одрживом просперитету друштва.

Савез енергетичара пружа својим члановима широку палету помоћи у радним и информативним областима, приликом успостављања контаката са партнерима, као што су: семинари, саветовања, учешће на изложбама, специјализованим манифестацијама на којима су представљене могућности, стање и развојне потребе енергетске привреде Србије, као и домаћих и страних фирми из енергетског сектора.

Циљ Савеза енергетичара није само сарадња и идентификација могућности, већ и преношење искустава у вези са припремом за улазак у ЕУ, добијање информација о перспективним областима за развој сарадње, енергетским приликама, предузетничкој средини и приватизационим пројектима.

Реализујући будуће развојне програме у енергетском сектору које подстсиче Европска агенција за реконструкцију, као и регулатива ЕУ за веће учешће обновљивих извора енергије, енергетску ефикасност и заштиту животне средине, посебна пажња ће бити посвећена путевима смањења загађења околине, на ниво дозвољен нормама у ЕУ, чијем чланству организовано тежимо.

 

Добродошли!

 

Енергетика 2022.

КОНТАКТ ПОДАЦИ

Савез енергетичара 

ПИБ: 100066754 
Мат. број: 07057695

Динарски рачун:
325-950060001266482 
Војвођанска банка

Девизни рачун ЕВРО:
IBAN: RS35325960160000189665
SWIFT: OTPVRS22
 

Проф. др Никола Рајаковић

Електротехнички факултет
Универзитета у Београду
Булевар краља Александра 73
11120 Београд
Србија

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

 logo pecat